Окръжна прокуратура-Пловдив  наблюдава досъдебно производство за убийството в Тракия. Както

...
Окръжна прокуратура-Пловдив  наблюдава досъдебно производство за убийството в Тракия. Както
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва убийството в Тракия,  може да удължат ареста на 23-годишната жена

Окръжна прокуратура-Пловдив  наблюдава досъдебно произвеждане за убийството в Тракия. Както TrafficNews.bg заяви, нощес към 18,50 часа е бил подаден сигнал на тел. 112 за зародил случай в апартамент – боксониера в Тракия. На място са пристигнали полицейски и лекарски екипи, които открили, че в жилището е умрял 50-годишният Ивайло.
Прочетете още
Под надзора на Окръжна прокуратура-Пловдив са почнали незабавни дейности по следствието, от които е било открито, че потърпевшият е бил прострелян с газов револвер, при което е била наранена значима артерия. В жилището е била и 23-годишната му другарка

Според първичните данни сред двамата е зародил скандал, при който дамата е простреляла Ивайло с газовия револвер. Оръжието е открито в жилището и е конфискувано като материално доказателство. То е било притежавано от мъжа.  При осъществяване на първичните дейности по следствието на място е участвал дежурен прокурор от Окръжна прокуратура-Пловдив. Жилището, където е станал случаят, е било населявано от Ивайло, а дамата му е била на посетители. 

По информация на TrafficNews.bg той бил използвал солидно количество алкохол,  съседите чули изстрели, а младата жена, която е от ромски генезис, побягнала по стълбището. 

Съседи споделят, че момичето е било в потрес. Тя разказала, че приятелят ѝ се напил и изкарал газовия си револвер. Започнал да стреля, а тя се пробвала да вземе оръжието. При битката револверът гръмнал, улучвайки съдбовно 50-годишния мъж.  

23-годишното момиче е арестувано за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Предстои Окръжна прокуратура-Пловдив да реши основанията за покачване на обвиняване по отношение на нея, както и тези за задържането й за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Разследването е в дейна фаза.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР